Veiligheid in gezinnen Videosessies

Videosessie
Tijdstip:

Wat willen gezinnen nou echt van professionals (en wat niet)?

Tips en inzichten van ervaringsdeskundige Tjarda Reesink

 

Dit webinar is onderdeel van de campagne 'Wijzer met de meldcode'. 

Let op: je kan je ook opgeven via de website van Augeo Foundation. Tweemaal inschrijven is NIET nodig.

Iedereen wil dat het thuis soepeltjes loopt. Niemand wil geweld, ruzies, zorgen over de opvoeding of zorgen over de eigen veiligheid of die van gezinsleden. Soms is er iemand van buitenaf bij nodig om daar bij te helpen. De meldcode is ooit bedoeld als hulpmiddel voor professionals, zodat zij eerder en beter kunnen handelen als zij vermoeden dat een gezinslid thuis mishandeld, verwaarloosd of seksueel misbruikt wordt. Maar hoe is dit vanuit het perspectief vanuit de gezinnen zelf? Wat ervaren zij als helpend? Hoe neem je hen mee in de stappen van de meldcode?

Tjarda Reesink is ervaringsdeskundige huiselijk geweld. Zij was aanwezig bij de voorbereidende bijeenkomsten van Wijzer met de meldcode met experts en professionals en bij de webinars. In dit slotwebinar deelt ze haar inzichten en tips met professionals.

 Tjarda Reesink (foto: LumiFotografie)

Schrijf in! klik op de gele button

Profielfoto van Maartje van Rijnsoever Profielfoto van Marianne Ameshoff Profielfoto van Kirstin Schothuis Profielfoto van Kirsten Regtop Profielfoto van Arianne Abma Profielfoto van Emily van Britsom Profielfoto van Julia Wijnen Profielfoto van Miriam Coblijn Profielfoto van Lotte Smit Profielfoto van Tirza Boer Profielfoto van Marielle Zinken Profielfoto van Mirjam Wijnen Profielfoto van Ismail Jopek Profielfoto van Wieke Sloven Profielfoto van Esther Bongers Profielfoto van Anja Dijk van Profielfoto van Sandra van der Vliet Profielfoto van Jos Arink Profielfoto van Daisy van den Elskamp Profielfoto van Marie-Anne Keulen Profielfoto van Grietje Elsen Profielfoto van Tamara Jones Profielfoto van Timo Jager Profielfoto van Jolanda Spruit Profielfoto van Cora Meijering Profielfoto van Stef Verhage Profielfoto van Marieke Van Wijngaarden Profielfoto van Anke Tillema Profielfoto van Séfanja van Bruggen Profielfoto van Petra Klein Profielfoto van Astrid Bouwer Profielfoto van Tina Beertema Profielfoto van Erwin Pinckaers Profielfoto van Noor De Frel Profielfoto van Quirina Kofman Profielfoto van Nadira Bouchama Profielfoto van Esther Meijer Profielfoto van Arjan De Roon Profielfoto van Renee Heijen Profielfoto van Henny Boerlage Profielfoto van Natascha Essing Profielfoto van Dana Limburg Profielfoto van Sunita Soenessardien Profielfoto van Elise Konter Profielfoto van Ilse van den Bosch-Spangler Profielfoto van Mary-Ellen Becht Profielfoto van Sacha Balsemhof Profielfoto van Yvonne Blom Profielfoto van Lotte Hazenberg Profielfoto van Shermy Martina Profielfoto van K Jussen Profielfoto van Ursila Badal Profielfoto van Samantha Vos Profielfoto van Lucinda van Os
Profielfoto van Annemieke Wolff

De conference beheerder is:

Communicatie-expert