Tijdlijn

Marielle den Ouden heeft op dit bericht gereageerd

Komende webinars en ander nieuws

Even korte update voor de leden van ‘Veiligheid in gezinnen’ van Augeo Foundation.

1. Heb je je al aangemeld voor jouw eigen sectorgroep? Daar vind je artikelen, tips en scholing die alleen voor professionals van jouw sector interessant zijn. (Zie tab ‘Groepen’.)

2. ONDERWIJS: Speciaal voor leerkrachten, docenten, intern begeleiders en mentoren zijn er – in navolging van de videosessie over Gespreksvoering – vier online cursussen die je nu met 20% korting kan volgen. Meer informatie in de Groep ‘Onderwijs’.

3. KINDEROPVANG: Ook voor pedagogisch medewerkers en anderen die werkzaam zijn in de kinderopvang zijn er drie online cursussen over de meldcode en gespreksvoering die je kan volgen met een tijdelijke korting. Zie Groep 'Kinderopvang'.

4. Voor professionals in de WIJKTEAMS, de JEUGDHULPVERLENERS en bijvoorbeeld praktijkondersteuners huisarts (POH) is er op donderdag 30 juni een webinar over Gespreksvoering door Jeanine van Leeuwen.

Onderwerp: Hoe ga je vanuit de samenwerking het gesprek aan met opvoeders over zorgen? Je kan je aanmelden bij ‘Videosessies’.

5. AANDACHTSFUNCTIONARISSEN ZIEKENHUIZEN: Speciaal voor jullie is er op donderdag 23 juni een webinar over ‘Signaleren met het Nationaal Signaleringsinstrument Kindermishandeling (NSK).’ Meer informatie vind je in de Groep ZORG, bij Videosessies. Daar kun je je ook aanmelden.